Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det bara ord igen??



Jag undrar..
vad som får dig att tänka ut orden som får mig att falla
din röst ekar i mitt minne.
flyter runt min kropp av dina tankars beröring
så som jag känner av din vilja att vara med mig
röra mig
och varligt vara inne i mig

du ljuger mig skonsamt
lungnar mitt hjärta
stillar mitt sinne

varifrån kom sanningen?
Jag får inte ro
Tvivlandes på kärlek
är det bara åtrå?
var är du någonstans
jag behöver dig

tomheten ekar
som att jag stod i ett mörkt rum
instängd med ljudet av din röst
och det gör ont
min längtan av att höra dig

var det bara ord igen?




Fri vers av romani_rose
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-22 02:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Tänka ut" indikerar kalkylerande...
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose