Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse!

Har du någonsin varit med om att någon har svikit dej?
Eller gått bakom din rygg?
Jag har det och det är förjävligt
Har varit med om det många gånger.
Det är så jävla fegt och ja..
Jag har inga ord för det.
Det känns som om man inte är värd ett skit!




Fri vers av Sandy_16
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-06-20 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16