Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. en flytt får stora tankar, och pausar är helmysiga.. :) Jag är en ek har jag förstått!


Trädet står där det står

 

 

bland flyttkartonger sitta

kaffe och minne

 

"Var det så här det var menat, ändå?" 

 

bland sopsäckar och andras liv

kaffe och dröm

 

"Är det så här cirkeln ska slutas?"

 

bland meningar och cirklar

kaffe och frågor

 

"Är detta svaret?" 

 

återgår till utrensning

återgår till göra plats

åter igen

 

"Ormens slinger runt stam"

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 19:49



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Att sätta sig ned på sin knallesäck
och kuckelura över en fika
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri