Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt!

Varför ska jag ha så jävla svårt i skolan?
Vet ni hur jobbigt det är eller?
Får antingen IG eller G Har fått VG en gång.
Har VG i Idrott och musik.
Men ändå har jag lätt för dom sakerna.
Jag har svårt i matte, so.
Jag har svårt i många ämnen!
Det känns som om ingen lärare förstår mej.
Det känns som om jag inte kan snacka med någon eftersom ingen förstår mej.
Ingen kan komma och säga att dom förstår mej.
Men det gör dom inte.




Fri vers av Sandy_16
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-06-20 11:49



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
jag vet hur det är, det är ingen som förstår så mycket som en vill, det är ingen som vet hur svårt en kan ha ett ibland.
fin dikt, direkt från hjärtat, inte naiv men naivistisk å det är skillnaden och behållningen. det är bra, rakt och enkelt om ett universellt dilemma som du på ett personligt sätt förmedlar iåmed ditt speciella sätt att skriva. fint!
2005-06-20

    Mattias Karlsson
Ingen kommer nånsin att förstå dig helt och hållet, men om du orkar berätta så kanske de kan förstå lite grand, mer än om du håller tyst i alla fall.
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16