Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart som synden eller bara uppblåst utan hjärna




Underbara uppblåsbara Barbara

Robert Brobergs röst ekar glatt
i mitt inre

när jag minns hur du låg där
vid sidan av mig

tarv efter ömhet och närhet

lek du för fan med din dildo

jag vill inte vara där så många andra varit
före mig

underbara uppblåsbara Barbara

jag skrattar till i mörkret
flinar onskefullt och vänder mig om

lek du med din stora svarta negerkuk




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 23:01



Bookmark and Share


    *Zenobia*
då lär du aldrig få komma till himlen....
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson