Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel matematik




två sjuka hjärnor
möttes en sommar

två sjuka hjärnor
flyttade ihop

två sjuka hjärnor hoppades
att ont kan med ont botas

två sjuka hjärnor
kan inte räkna

1 + 1 kan aldrig
bli noll




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 23:04



Bookmark and Share


    *Zenobia*
1+1 kan bli allt...oftast blir det noll när de dras från varann..stämmer?
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson