Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Havet

vågor som sköljer

brunbränd sand blänker i skimrande solljus.

Doften av blåstång och havsräkor,

vinden susar i vassen som sakta vajar

fram och åter.

De glittrar och strålar i vågors vilda dans.








Fri vers av Idun 1
Läst 419 gånger
Publicerad 2004-04-21 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1