Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögats tanke

Ser med kritiska ögon på det du ser.
Undrar vad du ser och vad du tänker.

Är rädd att du tänker andra tankar
än de tankar jag tänker.
Vill veta vad du tänker. Vill vara allt omöjligt.

Vill stjäla din tanke. Ge dig min tanke.

Kan inte stjäla.




Fri vers av dalvana
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-06-20 13:32



Bookmark and Share


    jaykay
önskar ibland jag kunde läsa dina tankar.. .du skriver så bra!
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

dalvana