Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vackra Fjärilar

Hans läppar snuddar vid min hals letar rätt på mina läppar
låter sin tunga dansa i mun mun drar in varje smak varje känsla
känner hur blodet pumpar i mina ådror
skapar rysningar i min hud efter hans händers varliga beröring
andas in andas ut
känner varje fjäril i min mage
och var gång jag öppnar munnen förväntar jag mig nästan att en av dom ska flyga ut

vackra levande fjärilar fulla av färger




Fri vers av romani_rose
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose