Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord underifrån

Ibland gömmer jag ord under mormors matta,
bara för att se om någon ska snubbla över dem
och läsa mina rader av lycklighet.






men det är aldrig någon som snubblar...




Fri vers av rabbitheart
Läst 254 gånger
Publicerad 2004-04-21 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart