Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet inget om döden, så sluta förakta dess existens


Vem känner till döden och alla dess gåtor?

Ingen känner till döden och alla dess mysterier

för de döda tiger

vem har då rätt att döma den?

 




Övriga genrer av Skrivarn
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 15:34



Bookmark and Share


  Spider
fan va det så det va!
detta skapar ju allt en tanke...
bra!
2008-04-24

  Jimmy:n
Himla bra
2008-04-24

    tramp
klokt och bra !
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn