Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peter Pan lämnade sin skugga & Askungen sin glassko & Aladdin sin lampa men inte i några fickor har

Vi tror att vi blir för stora för sagor

men egentligen är det sagorna
som blir för stora för oss



De växer
ju mer fantasi man föder dem med

och vi har inte mycket kvar
att ge

vi har huvudet fullt med
riktiga saker
som finns

och lämnar ingen plats
för det som
inte


finns



























Fri vers av Junibarn
Läst 808 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-24 20:38



Bookmark and Share


    Sandrew
DU ÄR BRA.
2008-10-07

    Virrigakebaben
Den är asbra Fille!!! // Fisk! <3
2008-10-03

  Frederick
sagolik, grymt bra!
2008-08-31

  Havanna
Fin
2008-08-22

  Diffusiaria
underbar
2008-07-08

  Frågetecken?
Owh, nice! tycker mest om Titeln! Vekligen spännande och tänkvärd! finns mycket fuderingar runt den. Tro inte att jag kommenterar bara för att du kommenterat mig, jag tycker den är bra!
2008-05-26

  Gunilla VIP
...för drömmar om fantasi
som kan ta emot sagorna
igen.
Utan drömmar och fantasi
vad händer då?
Vad finns i sagans värld
värd att spara på?

Tror du faktiskt rätt
har att sagorna för
stora för oss blivit.
Fint diktat!
2008-04-27

    smuts
Hm.. jag stör mig på att du skriver \"forstora\" som ett ord. Det betyder ju att uppförstora någonting. Du menar väl \"för stora\" skulle jag tro?
2008-04-26

  Bjarne Nordbö
Helt enkelt en liten underbar sak att läsa. Tack.
2008-04-26

    crapcat
\"Vi tror att vi blir förstora för sagor

men egentligen är det sagorna
som blir förstora för oss\"

Det här är smart. & sant.
Du är bra och bara för det ska jag applådera.
2008-04-25

  Lena Krantz VIP
Vi har för lite sagor i våra hjärtan!
Dem blir vi aldrig för stora för!
;o)
2008-04-24

  Matilda Linnéa Tinér
Tilda älskar sagor :)

fint skildrat!
2008-04-24

  korpfjäder
Det gäller att hålla en bit av själen tom.... så sant!
Där växer sagorna och ger livet mer än bara sånt som går att ta i.
2008-04-24

    Iflywithbrokenwings
Vackert och sannt! Än rymms en och annan saga i min själ ;)
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn