Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge varulven solsken

gråtande ögon, fyllda av blod
medan det fortfarande finns tid
för snart är det borta
och du kommer att bli stum

en queen-sized muffin
som var gjord för två
det är din dödsbädd
den tillhör dig

reta mig, med en frisk sjukdom
hoppas på liv ikväll
men du vet att du inte kommer klara av det
...kom och rädda ditt liv

försök inte simma till stranden
för du är inte välkommen här
säg tre ord
som om det
vore de sista
du sa mig

draperier, fall, avslöja himlens sken

förrädare

de kommer finnas en annan
precis som du
du är inte den enda...

förstörare

är det bara jag som ser utsläppen?
flyg tillbaka, där tid står still
se hur kärlek mördar...

utan min existens
är du ingenting
utan min lojalitet
du vissnar
vi är dömda

ett kärnvapenskrig påbörjas
se hur jag låter dig falla
se hur utsläppen tar över allt levande




är du nöjd nu?






Fri vers av Emil.
Läst 633 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-24 22:52



Bookmark and Share


  Elin Abrahamsson
Det var jätte fint skrivet och du hade fin indelning, det gav mycker kraft i sättet du skrivit på. Mycket imponerad. *applåd*
2008-09-27

    Stormöga
wow! vad otroligt vackert! fick läsa denna flera gånger för att försöka få grepp om hela! så himla fin, vemodig, och härlig!
2008-05-26

  Shadowbjörn
Helt sjukt vacker text, älskar det du skriver.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.