Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR EN HEMLIG AGENT

jag är paranoid

jag ser efter dig

ser du mot mig?

pratar du med mig?

så paranoid



jag gömmer mig...

så sluta bara andas

vilseled mig

verkligheternas sanning

livet saknar mening

rättvisans låga har slocknat

så paranoid



andetagen

tillhör

vattnet






Fri vers av Emil.
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 23:09



Bookmark and Share


  Junibarn
Jättebra. Mycket fint skrivet.
2008-06-08

    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet, som en frisk fläkt andas du i dina dikter, applåderar stort!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.