Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mördare, gör oss stolta!

snubblar över de bortglömda, döda
tar tag i dig
och hemligheten faller bort

illusionen förvandlar dig
och hemligheten faller bort

jag ser dig
tårar i dina ögon
allt är dött
och du är skämtet

jag och du
vi är ljuset
sitt här med mig
ge mig din hand

försvinn
du är ingen vän till mig
livet, lever fortfarande på liv

det finns en röd flod inuti dessa väggar

folket är din gud
kannibalerna flyr

fjärilen i din mage
messiah vid dina lår

hur heligt är tråden som skall spinnas
din smak är längst fram på folkets tungor
ner, kom så går vi ner
ta mig hela vägen

skrik, skrik allt vad du kan
gör oss stolta
hela vägen ner

mer än vad själen kan drömma om




Fri vers av Emil.
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-14 09:45



Bookmark and Share


    NeverDead
det är som att bli född på nytt igen varje gång man läser dina dikter, sluta aldrig skriva.
2008-05-14

  Noomie
Svävar genom dikten. Den är på något sätt luftig och det känns
som om jag nästan, nästan nästan nästan kan nudda den.
Underbar.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.