Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salt dolt i socker



vad byts ut
den tysta barriären
väntar och väntar

får jag peta på din mage?
jag förväntar mig inget annat

STAMMADE JAG?
STAMMADE JAG?
STAMMADE JAG?

ett enkelt beklagande

ja.... ta en pistol
du förtjänar det
ja... ät skit
du är värd det

livet skulle vara så mycket bättre
om du inte existerade
och gud välsigna din jävla drottning
en bonde

vi har blivit
dem vi aldrig sa vi skulle bli

som en bön
bestående utav fyra ord... repeteras:

salt dolt i socker...






Fri vers av Emil.
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-27 14:07



Bookmark and Share


  Freya
den har texten kanns liiite kaosig men det ar just det som gor den sa bra tycker jag. jag alskar det dar med stamma jag stamma jag stammade jag?... for det ar precis sa som jag kanner typ hela tiden..
2008-07-24

  sannaM
vi har blivit
dem vi aldrig sa vi skulle bli.

wow!
2008-06-21

  SimplePlanGeek
shit du skriver JÄTTE bra :) <3
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.