Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kungen av sandlådan



vem är nu idioten?
kasta bort allting
men håll koll på väggen
jag är masken
som pratar under huden

jag är kung
säg mig, ingenting
idiot för en dag
i lekparken

göm dig i gränden
gör mig till kung
så jag kan kasta bort allting
vem är nu idioten?

kompis?
en ny idé från din briljanta hjärna

och du måste alltid falla framför skämtet

jag kan slå dig
jag kan flå dig


...får
...jag
...vara dig?







Fri vers av Emil.
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-18 18:00



Bookmark and Share


  ungefär
gillar slutet starkt.
applåd.
2008-08-14

  Ordregnspoeten
Hej Emil! Det är jag som är idioten. Någon utsåg mig till det igår utan att ha undersökt mig riktigt och ställt en diagnos. Men det gör ingenting. Gammal kärring är ändå alltid äldst och har jag levt så här länge så kan jag leva lite till med att vara någons idiot.

MVH/Kristina
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.