Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnets första kista

kära gud
ett trasigt liv
kom igen...
skatta denna gång

hon stirrar
för alltid till döden

kom igen
framåt
le
hon stirrar
hon skar sig igen och igen

kära gud
skratta denna gång...

tystnaden berättar allt för oss
hon är på väg upp att göra det igen
men jimmy har en ny pistol i sin hand

du ljuger, du ljuger

varför tvekar du?
han kommer aldrig få veta något

du ljuger, jag är redo att börja

kjejsaren är död, kjejsaren är död
förväl, gråt ej


för alltid
hämd
försvara

folkmassan kommer närmare oss
följer tiden sakta när vinden blåser i ansiktet
slutet finns inte, vi är fångar för alltid

gå inte dit igen
slappna av och kom ihåg löftet de gav
jag önskar du kunde se dig själv nu...
du ser på mig med ett barns ögon...

sättet du förflyttar dig i rummet, du förför mig
ska vi testa, rapunsel?
släpp ner det
var berädd och försök att le

nu

du är dirigenten
så vacker du är

det senaste såret blöder lika mycket som det första
nu ser jag på dig med ett barns ögon
men inte så som du såg på mig

prinsen har redan betalat
nu är det dags att gå hem
möt de skadade, du skulle sagt JA till


prinsen har redan betalt

du skulle sagt ja...








Fri vers av Emil.
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-30 16:29



Bookmark and Share


  Niko
Den satt där den skulle, väldigt vacker
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.