Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut dina ögon inatt

först vill jag säga att du ser trött ut
vila ditt huvud, slut ögonen
tomma ambitioner i skyn
jag tänker på en annan värld inatt
så ta av dig klänningen
spelet är slut
bara tryck ditt ansikte in i slaget
och gör ont i mitt hjärta
som att dansa uppe hela natten

far så högt upp så
vi båda börjar tänka
på en annan värld
ikväll

men det känns så fel
som inget vi kännt förut

främligens godis tar dig dit du vill
till små gränder du aldrig sett förut

slut dina ögon inatt

älskling du kan få det
älskling gnag ner mina ben
snart förstår du att jag aldrig
kommer föra dig hem igen

det finns mycket du inte sagt
det finns mycket jag inte vill veta
men ditt ansikte duger perfekt
du kommer bli stjärnan i min show

kom, så åker vi på en lång lång tur
jag visar dig saker
du aldrig kommer glömma


jag kommer ta ditt liv




Fri vers av Emil.
Läst 634 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-04-29 23:24



Bookmark and Share


  Ecila
otroligt. vackert och hemskt på samma gång.
2009-09-14

  miraklet
Det här är skönhet
2009-08-25

  aol
gillas bravo
2008-08-21

  elden
gillar verkligen.
2008-08-18

  dansa som dom andra
väldigt bra!
2008-08-18

  4ever
supper supper bra får mig att tänka till odentligt.
mkt bra poetat.
tack.
applåd
2008-06-24

  Jull
Du får mig att inte ångra att jag blivit aktiv här igen! you go!
2008-06-23

  SimplePlanGeek
Gulligt skrivet ^^ <3
2008-06-12

  devilsangel
En helskön text! applåd
2008-05-30

  Systrar
Väldigt-bra,gillar-den-skrapt!
2008-05-28

    ej medlem längre
Intressanta rader av vackert diktande, små bitar av livet ter sig vackrare i dennat text än någonsin, man känner igen känslorna som målas upp, alldeles svallande, underbart vackert, applåderar!
2008-05-22

  Bevingad
Riktigt bra text. Innovativ. som små sekvenser av en oberättad historia om en sanning som bara en person vet. Du.
2008-05-08

    ej medlem längre
Yes!
2008-05-01

  aol
suverän dikt gillas
2008-05-01

  Deltidsharmonisk
De två sista du skrivit är bäst hitills, fortsätt på detta temat vettja. Känns naket och ärligt.
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.