Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns tungt nu...


En berättelse...

Jag skriver en text för att bedöva min saknad.
Jag gråter en tår för alla fina dagar.
Jag skriver en rad, för ett avslutat kapitel.

Jag ger ett slag, till all ondska i världen.
Jag ger en applåd för ensamheten.
En stående ovation för mörkrets krafter.

Jag orkar inte mer, Vi orkade inte mer.
Dagarna kom, mer än vad de gick.
Du orkade inte mer, det blev kanske för mycket.

Jag skriver en rad, för ett avslutat kapitel.
Jag läser en dikt, för en ljusare morgondag.
Jag sjunger en sång, och släpper mina tankar.

Jag berättar om det som var.
Jag stannar där det är.
Jag fortsätter, när nästa kapitel skrivs.




Fri vers av J3RK
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK