Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutnings tiden är här

Varmt och skönt är det nu
jag njuter som bara man
kan göra när ljuvlig våren
är här hos oss igen.

Att höra fågel sångerna
är en fröjd för örat
och alla ljuvliga dofter
som kommer med den
ljuma vinden.

Nu åker grillen fram igen
att grilla tillsammans med
vänner är mysigt så nu
äntligen är våren kommen
åter igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 366 gånger
Publicerad 2008-04-25 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin