Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syn(-)tes

Om människan inte skulle ha förmågan att, tillräckligt snabbt, glömma bort eller utradera
ett synintryck till förmån för det efterföljande,
skulle hennes verklighet snarast bli
som en oändlig uppsättning av stillbilder, fotografier eller tavlor.




Fri vers av Uttern
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-04-25 11:44



Bookmark and Share


  Vind
...och de som inte har förmågan blir konstnärer?

Fast, din text är intressant.
Tackar hypothalamus :)
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Uttern