Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara eller inte vara...


Reklamråd

Avvara alltför slående likheter med andra produkter
och ta till vara det unika.

Din vara
får inte vara
för lik en annan vara.




Fri vers av Uttern
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-04-25 11:46



Bookmark and Share


    Uttern
jag gillar skinka...
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Uttern