Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tankar

Du kan inte tänka på något som du inte kommer ihåg

Men du kan tänka på något du vet att du HAR kommit ihåg

Även om du inte kommer ihåg det nu.




Fri vers av Uttern
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern