Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men inget sex...


In och ut, ut och in

Jag kan läsa innantill utantill

men ingen jag känner kan läsa utantill innantill...




Fri vers av Uttern
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-04-25 11:57



Bookmark and Share


    Uttern
jasså, tros-bilagan. Är det mycket underkläder i det där veckobladet?
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Uttern