Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din ögonvrå

vill
gömma mig
i din ögonvrå
leva föralltid
i dina
ögon




Fri vers av livräddaren
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-06-20 19:23



Bookmark and Share


    Mejja
Helt otroligt underbar!!! Gillargillar!!!
2005-06-20

    vilsen
jättebra gumman !
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren