Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tillsammans ska vi låta sommaren sätta fräknar på våra näsor och bränna våra ben.

Jag vill skutta runt på sommarhagar.
Fält gula av rapps vill jag lägga mig i.

Jag ska titta upp på den blåa himmlen.
Med ryggen mot marken.

Jag tänker ge dig fnissiga kyssar.
Se dig i ögonen när jag skrattar åt dina skämt.

Jag ska vada ut i havet utan att ta av mig sommarklänningen.
Samtidigt som solen sänker sig mot horisonten.

Och jag tänker forsätta älska dig när sommaren går mot höst.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 17:21



Bookmark and Share


  Bortklemad
jättefint och sommrigt, man blir glad av att läsa !

skitbra!
2008-04-25

  Elaine.S VIP
Lyckliga ord att läsa
2008-04-25

    ej medlem längre
Mycket vacker känsla i denna dikt! Den andas lite både av kärlek och total frihet. Hoppas verkligen att du lyckas i din föresats!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt