Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget som tröstar

Inga tårar som läker
ingen känsla som mildrar

Hör men ändå
är allt så tyst

Finns inget som tröstar
bara gå
fortsätt gå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-04-25 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson