Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När gränsen är nådd

En sak
nästa
sen kom det fler
skar djupa sår

De ökar
bygger ett slott
gör sinnet svagt

När gränsen är nådd
och allt flytit bort
och modet sagt ajö
var ska man lägga bördan




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-04-25 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson