Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir det roligheter och lite ordtrolleri ...


Glädjefnatt !

Farser
om morsor
kassa
brorschor

Flin och leenden
lustiga skeenden
Helan och halvan
titta, han ramla,haha

Flatskratt och asgarv
riktigt skoj och lite larv
fnissigt och rumlande
alldeles omtumlande

göroligt i väst
skojigt i norr
ingen är bäst
flås i var skorv

Blamerade beduiner
åt på serafimer
kanderade kantiner
brann upp till glada tillrop
flög ner i varje smilgrop

ett test det här kunde va
fast en fest behövdes nog
lite under västen ,ja
annars festen bara dog

nej nu hänger jag mig
i mina gardiner
för detta knog
ger ej ens betalt till billiga sardiner

festen e färdig
den här var knappt mig värdig...............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-25 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där fick du mig att le!
2008-04-29

  charlotte hedendahl
Underhållande! Du är en ordes mästare!
2008-04-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med ordens magi, det
mycker roligt kan bli!
Du är mästare, att
orden svänga ihop
och dom testa, klart
sånt kul alla vill testa!
Så forsätt med detta:
Oss roa och fresta! Tackar!
**********************
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska