ngt redigerad repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ngt redigerad repris


öppna

 

 

det är när

du släpper allt

dina hämningar
pervertioner
drömmar
gränser
murar

när du
öppnar upp
delar med dig

låter mig få se

Dig

ditt allra innersta

det är först då
du ger mig chansen

att ärligt få älska dig

på det sätt
som vi båda önskar

längtar

 

åtrår

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 475 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-26 14:02



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja visst är det detta vi alla längtar efter och som vi också har svårt att hantera...
lena
2008-04-26

    Noomi
att visa det allra innersta...
vackra rader..
2008-04-26

  Lena Krantz VIP
Precis, fast det är kanske inte så lätt och tar lite tid (att öppna upp fullständigt alltså)...
;o)
2008-04-26

    Lindizz
Mycket mycket bra skrivet, tack för läsningen!
2008-04-26

    ej medlem längre
starkt. så starkt. och din text känns så härlig att läsa.
2008-04-26

  Louise. J
Så otroligt bra. Det finns inte ord.
Absolut ett bokmärke. Applåd..
2008-04-26

  Elaine.S VIP
Det finns många sätt att älska men att ärligt älska kräver sitt uppöppnande, helt sant
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol