Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränskadad till hälften

jag känner lukten utav dig
ta mig tillbaka
ge mig en sten
ta min flaska och förstör den

häll ut allt
jag hetsade dig till det
absorbera avundsjukan
jag vill slå ner dig från hästen
det känns bara rätt

allt är bra nu?
spotta på dig själv
du är så vacker...

ta hand om dig själv
för solen kommer ej

lysa
ner

ta din medicin som en hjälte
för stinget kan hålla i en miljon år
absorbera ditt utopia

tragedier
jag känner det...




Fri vers av Emil.
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.