Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill krydda tapperheten

Rädsla och skuld
när tröttheten slår en över kinden
för att man inte orkar vara mer som de andra
inte ens en stund

Mina drag
blir så hårda i lampans svaga ljus
anar jag
utan att notera det
för jag vill inte veta vad jag tänker

Så trött på livets monopolregler
då saker bara händer sedan tärningen är kastad
och priset är redan fastställt

men hur lär man sig att undvika katastrofer ?




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 22:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det går inte, men man kan lära sig att inte upprepa samma i alla fall. Alltid något. Tänka så här, nästa gång en ny katastrof Yabbadabba jag tar den med och lägger till handlingarna. Och livet går liksom lite vidare.
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira