Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormors lilla söta tjej

Du växer så det knakar
du är snart redan sju månader
tiden går alldeles för fort.

I sommar ska du och jag
åka till skansen,då får
mormor rå om dig min
söta lilla tjej.

Jag ser med glädje hur
du ändras för var dag
som går,du är en underbar
gåva som min dotter
har gett till mig.

Mormor älskar dig min
söta lilla ljuvliga tjej
snart får vi mysa bara
du och jag.




Fri vers av Ann-christin
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin