Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crescendo

 

Smek min hals

Dra min skruv

Spänn min sträng

så ska jag ljuda

 

Spela mig vackert

och varligt

och jag ska sjuda

sensuellt och melodiöst

i samklang

med dig.

 

En melodi

som stegrar

utan noter

improviserat hett

och hämningslöst.

 

Spela mig nu

crescendo

 




Fri vers av Thirre
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 00:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Melodiskt uppbyggt med hetta och så ett underbart crescendo på slutet
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre