Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda så jag ser dig

Kom ihåg
att det finns hjälp att få
påminner jag mig
när jag jämför främlingarnas ansikten
med dig
en går som du
en annan kör bil som du
och den tredje skrattar som du
på tv
bland astronauternas planeter
snurrar jag
och blundar
när statistiken visar procent av
osannolikheten
för ingen annan har svikit mig som du
och det suger att tycka om dig
men jag hittar inte nyckeln till plan B
så jag rymmer
JA jag flyr
och låter sekunderna
som du inte vill låta mig glömma
passera
precis ungefär så där
höger vänster höger
med vidvinkel
sparar jag sorg och tårar
för du är inte värd det här
var du än är




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira