Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer

Beskriv vägen härifrån
och jag lovar att jag tar den
utan att be om en dans på rosor
så vem du än vill vara idag
kommer du inte att ångra dig
men ändra dig
gör du
hela tiden
uppträda på kärlekens bekostnad
kan du
men lyssna på stegen
som lämnar arenan
för våra hjältar må vara de samma
men du har glömt
vad som gjorde dem trovärdiga
du förblir min stjärna på min trasiga himmel
och jag blöder
men kanske är det äntligen över




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-04-27 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira