Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

 

Jag sträckte ut Min hand i mot Din

Mötes av slaget, slaget mot Min kind

 

Faller

 

Faller

 

Faller

 

Jag söker efter Din blick

Möts av Din rygg när Du går




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-29 21:55



Bookmark and Share


  Svante
Gjorde mckt ont att läsa detta.
2008-05-01

    Nicklas VIP
Det här gör verkligen ont att läsa..! =/
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel