Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett perspektiv

Och vad svarar Sverige
när barn mördas
kidnappas
mördar
och dessa placerings specialister
ler och förstår
fattar felaktiga beslut
beklagar
hittar fel någon annanstans
konservativa våghalsar
som inte hör
hur rädda barn
skriker sig hesa
gråter sig trötta
för handen som slår en gång
varje gång
tillhör
tryggheten
behovet av båda föräldrar
vems
barnens eller myndigheternas
inkontinens information
leder från misstanke till lögner
till nästa barn
bortskämd snorunge torkar sina tårar
i väntrummet
medan pappa pratar om sin framtid
en ändring
med social tanten
frågan var ställd
men vad var svaret





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 20:28



Bookmark and Share


  mayhem and order
Aj fan ont överallt, hjärtat värker hopplöshet när jag läser det här som du ju får fram så in i h****** bra. Klappar tass!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira