Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar

jag saknar
lukten av din midja,
just den där fläcken
jag brukade kyssa
brukade smaka
dig.

och,

jag saknar
dina hårtoppar
bland
mitt prickiga täcke
utspridda.

jag saknar
alla nyanser
i dina ögon,
de spegelblanka
jag kunde
avslöja mig för.

som,

visste mig
lite bättre
än jag själv gör,
någonsin
gjort.

vackra,

jag saknar
hur dina detaljer
gjorde mig
mindre
platt.

och,

istället
fyllde
mina konturer,
gjorde mig
mer
hel.




Fri vers av Fineshrine
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 21:54



Bookmark and Share


  inutimonster
åh så vackert! vilka brinnande detaljer! väldigt levande text.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine