Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i natten, eller i alla fall sent en söndag. Vart vänder tanken? Mina är som för det mesta frågor? Eller djup undran...Lite \"pillemariskt\" som min älskade farmor som jag tillägnar denna


Söndag vilodag och njutardag

Känner en doft
kittlar mina sinnen
Den är djuv och söt
inte egentligen jag
men ändå kommer förtrollningen
för mig bort
i sinnens magi

Njuter
med allt vad jag har
får min kropp att vakna
längta
tänka
ur drivor av sömn och koma
men bara ord jag vill höra fastnar
resten suddas ut

Jag spar det jag behöver
för stunden
och sömnen

gör mig blind
för det jag inte vill se

döv
för det jag inte vill höra

och doften blir mer genomträngande
så längtansfylld
spränger barriärer
även det som inte var möjligt

i min längtans fantasi utan gränser




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-27 23:03



Bookmark and Share


  Havsbris
en till,
till den lista av de vackraste
du har skrivit,
äkta och djupt känslig!

värdefulla minne, om kärlek
är på riktigt, är oändig...
2008-04-27

  * Ammi *
underbar tillägnan en älskad farmor ..
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen