Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig *

 

Jag har mina nya skor

målat naglarna blanka

rosa parfymen

på hemliga ställen

 

Jag ska köpa tulpaner

tio blandade färger

ställa på köksbordet

Baka en sockerkaka




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 00:32



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Livsbejakande och full av förhoppning
2008-04-28

  Michaela Dutius
Härlig livsbejakelse i en vacker text!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson