Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet

 

Fotografen fångar ögonblicket

Konstnären skapar tavlan

Jag flätar orden

byter och stryker

Mitt mönster växer

sakta kan jag skönja

en kontur av min röst




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 481 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-28 00:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2008-06-13

  drakbruden VIP
Snyggt snickrat!!
2008-05-16

  Maria T
Så kreativa ord.
Mycket bra
2008-04-28

  Bjarne Nordbö
Snyggtsnickrat.
2008-04-28

  Elaine.S VIP
Den här gillar jag , en sån talande text
2008-04-28

    eva m h
Kreativ ordväv!
2008-04-28

  Michaela Dutius
Mycket vacker och stark text som säger så mycket i så få ord!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson