Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

är ett spel

det gäller

att bryta

rätt regler

och

samla mest poäng




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 00:44



Bookmark and Share


  Dessie 35
Sååå sat såå sant,,,,=)
2008-04-28

  Elaine.S VIP
Oskrivna regler finns det många och de kan behöva brytas...men om det samlar poäng kanske är tveksamt.
Bra skrivet
2008-04-28

  Michaela Dutius
Sannning i få ord.
Vackert poetat!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson