Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separerade motsatsförhållanden

Det säger sig självt:
Man aldrig kan ha roligt
när när man är orolig.




Fri vers av Uttern
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern