Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina barnbarn är fyra stycken till antalet. Alla är unika på sitt sätt. Jag känner mej lycklig över att få uppleva deras resa i livet.


Mina finaste pärlor

Mina pärlor har en så fin lyster.

Tröttnar aldrig att se på dem,
ser glädjen i deras ögon.

Lyssnar gärna till deras frågor,
försöker svara så de förstår att jag finns här för dem.

Det första barnbarnet är en kille som fyller arton år i år.
Han har en särskild plats i mitt hjärta, en tänkare är han.
Lång och gänglig har han blivit.
Han har en flickvän som är så rar och söt.
All gott önskar mormor dej i livet.

Tvåan är också en kille 12 år i år, så olik sin storebror.
Så social och en glädjespridare är han.
Han har en stark vilja,
han har höga krav på sej själv klarar de mål han sätter upp.
Han är kramig och säger ofta; jag älskar dej mormor.

Trean kom som en glad virvelvind denna prinsessa blir 6 år i år.
Har enormt lätt för att lära, läser skriver och räknar redan med bravur.
Kommer alltid springande när hon hör mej komma, rakt in i famnen och
säger; jag har saknat dej så farmor.
Hon älskar fina kläder, just nu har hon glugg både uppe och nere
i munnen så gulligt så!

Fyran är en liten upptäckare och så älskad av alla, han blir 3 år i år.
Han var så efterlängtad av storasyster, hon bad genast om en lillebror till så att farfar och farmor kunde sova hos henne igen.
Den som hänger med denna lilla kille blir snart så trött, han har en otrolig energi.
Han har farfar som favorit och älskar motorer och allt som låter.
Det är så spännande att få följa våran gopojk i hans utveckling.

Man har så mycket att vara tacksam över, dessa pärlor är äkta för mej.
Kram från mormor/farmor!





Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP