Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På shoppingrundan

Är ute och \"gör stan\".
Stannar till vid ett skyltfönster.
REA.
Vad göra?
Reagera!




Fri vers av Uttern
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-04-28 11:44



Bookmark and Share


    Uttern
large is (too) small för somliga och small is large för andra
2008-04-28

    Uttern
är jag inte bra så säg:-)
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Uttern