Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identiteten


Identiteten
den jag är som jag är
strävar varje dag att finna
utan att bli kopier av andra

Sökande efter en plats
där jag känner mig hemma
av trygghet och frid att känna
utan att förlora sig själv

Vandra genom livet
mot ett mål utan slut
konstant förändringar
stegar vad är sanningen

\\\\Ingen är större än du
vad är större än jag är
säg inte mot mig här nu
vem är mindre än du är

du är inte större än mig
är jag större än vem då
nu säg du inte mot Hon här
båda är mindre än Hon//

Identiteten
jag är den jag är nu
imorgon där jag är en annan
vilsen ibland kan va i världen

Letande efter en plätt
där jag kan sätta ett bo
va säker och värme kan känn
utan ha förlorat mitt jag

Arbet\'n genom livet
till ett hus hava värdt
skaffa besättningar
tagar vad är uppenbart

\\\\Ingen är större än du
vad är större än jag är
säg inte mot mig här nu
vem är mindre än du är

du är inte större än mig
är jag större än vem då
nu säg du inte mot Hon här
båda är mindre än Hon//

Identiteten
jag är den vad jag gör
enbart för mig mitt bästa det bär
inte leva vad är av världen

Finnande efter en slätt
där jag odlar mitt rike
stå stabil och försvara änn
utan att förlåta du tar

Vila genom livet
från döden bären fram
upplyft förbättringar
komma vad är himmelrikt

\\\\Ingen är större än du
vad är större än jag är
säg inte mot mig här nu
vem är mindre än du är

du är inte större än mig
är jag större än vem då
nu säg du inte mot Hon här
båda är mindre än Hon

Ingen är större än Hon
vem är större än annan
Hon som är grann ses inte ner
vilken är större än Hon//




Fri vers av mrKeyword
Läst 438 gånger
Publicerad 2008-04-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword