Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bantnings resultat

Jag har kämpat med min vikt
i flera års tid utan resultat.

Men plötsligt händer det
att mina kilon rasar av mig.

Jag har slutat att tänka så mycket
på vikten,började akseptera mig
för den jag är.

Har som mycket ung varit
anorektiker,men nu bestämde
jag mig bara för att äta rätt.

Det var då kilona började
rasa,även av att bara ta
lite korta promenader.

Så visst är jag glad för det
men det viktigaste är att
försöka tycka om sig själv
för den man är.




Fri vers av Ann-christin
Läst 488 gånger
Publicerad 2008-04-29 09:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis, Anci!
Jag har själv problem på detta område.
2008-04-29

  anits VIP
Härligt sluta man tänka banting
det är då det händer kilona
försvinner
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin