Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gästskrivare Ewa-Britts dotterson Dawid


Från korna i Skåne

Ett mjölkpaket från korna i Skåne
Togs i fel ordning utav en fåne
Han tog de nyaste först
För att släcka sin törst
Och de gamla fick smak av calsone




Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-29 10:50



Bookmark and Share


  Berth
Var det du som lärde mormor skriva limerickar David?
Är du själv medlem nu?
2013-02-01

    tramp
Heja Dawid !

Roligt !
2008-05-07

  Ilona _L
He,he,he,he,!
2008-04-29

  Josef Ahl
Hhaha Så fint !!
2008-04-29

    Maria Malm
Hm..ja, så kan det gå
när man inte datum ser uppå
2008-04-29

  Mats Henricson
garvar STORT......
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt